Представяне на програмата за научен обмен Sciex, 27 юли 2012

Дирекция “Наука” на Министерството на образованието, младежта и науката стартира кампания за повишаване информираността на докторантите и постдокторантите по отношение на българо-швейцарската програма за научен обмен Sciex. Във връзка с тази кампания се планира провеждането на информационно събитие на 27 юли 2012 от 10:00 часа в Огледалната зала на Софийски университет “Св. Климент Охридски” (бул. “Цар Освободител” 15), на което младите учени ще имат възможност да се запознаят подробно с програмата, както и с условията за участие в предстоящия седми конкурс за България.

Презентация на условията за кандидатстване ще бъде изнесена от г-жа Од Пактон, която е представител на организацията, управляваща програмата от швейцарска страна.

Участието в събитието е безплатно, но с оглед по-добра организация и изграждане на база данни с потенциални участници, до които регулярно да бъде разпространявана актуална информация за схемата, до 23 юли 2012 г. е нужно да се изпрати попълнена регистрационна форма на е-mail адрес: swiss_scholarship@mon.bg.

Приложения:

За допълнителна информация:

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.